FORANDRING FRYDER

Hei. Beklager lite oppdatering her i det siste. Men har drevet med litt opprydding i saker og ting, oppgradering av møbler og når man har barn i hus må man underholde de også. Imorgen drar vi på en liten ferie så da blir det nok lite oppdateringer da også. Men når jeg kommer tilbake skal jeg prøve å ha minst 5 dager i uken. legger ved noen bilder fra de siste dagene♥

Min førstefødte er jo snart 9år, så han trengte virkelig en større pult. Jeg var så heldig å fikk min mor til å kjøpe med en fra IKEA når hun var i Trondheim. Denne var helt hvit men vi hadde alt kjøpt noen ruller med kontaktplast fra Lindas dekor. Denne heter Sangallo Lava. Den er mye finere i virkeligheten enn på bilde og den passer perfekt på storgutt rommet. Lillebror skal arve stolen du ser på bildet for den passet ikke helt til ny pulten. Hehe. Ble alt for liten! Noen tips til kontorstol som passer barn?

 

Kjøkkenbordet har også fått seg en liten oppgratering. Den er ikke helt ferdig da. Vi har satt kontaktplast på den men nå driver vi å sprayer bena svarte på både stolene og bordet. Trur det blir kjempefint. Kjenner det blir en god stund til det kommer noe sølv i huset nå.

 

Måtte selvfølgelig ha Taco i helgen. Det er en stund siden vi hadde det sist nå. Liker å variere litt på kostholdet i helgene også. Det finnes jo så mye god mat. Så det blir kjedelig å ha en fast rett hver eneste helg. Vi lagde også rullekebeb i helgen og det var sykt godt! Vi kjøpte sånn kebab løvbiff som vi kuttet opp i stekepannen. Kuttet opp salat, tomat, agurk og rullet det i tacolefse. Hadde også i Hvitløksdressing og habanero saus. Namnam!

SHOPPING GUIDE – INTERIØR DEL 2

Hei. Nå er det en stund siden jeg har kommet med annbefalinger til interiør nettbutikker. De aller fleste her har jeg testet ut selv og jeg er sykt fornøyd med alle. Har ingen ting å klage på når det gjelder kvalitet, levering eller kundeservice. Håper dere finner noe dere liker. Legg gjerne igjen en kommentar på hvilken stiler du ønsker tips til. Så kan jeg lage innlegg om det senere.

 

Interior24.no – I just love this shop! Her har de så sykt masse fint. De er en av de som er mest kjent for å ha skaninaviske merkevarer innen interiør og møbler. De har også litt dekorasjon til barnerommet.

 

Lykkehjem.com – Har du dilla på sølv, speilmøbler, glass, diamanter og slik? Da er dette den perfekte siden for deg.

 

Erjinteriør.no – Du finner ikke så masse på denne siden men det de har tar seg godt ut i ett hvert hjem. Her holder de seg innenfor det som er i moten. Personlig liker jeg at de har en oversiktelig side med fine ting og ikke for mye. De har også veldig ofte salg på diverse merkevarer.

 

Desenio.no – Du har vell kanskje allerede hørt om denne butikken? Den er ialefall veldig kjent og det er ikke uten grunn. Her har de så masse fine bilder som seriøst passer alle hjem. De har så my å velge i at det nesten er umulig å velge. Hehe. En ting som er kjekt er at det går ann å lage egen bildevegg på siden deres. Da ser du hvilken av de bildene de liker best som passer best sammen.

 

 

Ting.no – Dette er en av mine favorittbutikker. Hadde jeg fått gavekort på 100 000 kunne jeg lett brukt opp det på en dag her. De har så ekstremt bra utvalg og akkurat den stilen jeg liker. Blanding av norsk og skandinavisk design.

 

Houz.no – Masse fine kvalitetsprodukter på denne siden. Ble bare ett bilde da det ikke gikk ann å laste ned de andre pga at de ble for store. Men annbefaler å ta en titt innom!

Kommer en del 3 med litt mer billigere interiør produkter etthvert. Gi innlegget en tommel opp om du liker slike innlegg♥

 

 

 

NYE INNKJØP – DETALJER I GULL

God kveld♥

Idag var jeg å hentet flere pakker på posten. Både til DIY prosjekter og litt pynt såklart. Har ikke fått alt til å sette igang noe enda men det blir ikke mange dagene til nå. Nå har jeg fått knappene og stoffet som skal til sengegavelen, så mangler bare matrialet. Istede for å kjøpe en tynn madrass å klippe til så skal vi bruke overmadrassen til den gammle senga vår. Gleder meg til å sette igang. Det tror jeg blir kjempefint! Har også fått kontaktplast som jeg skal ha på kommoden i stua, kjøkkenbordet og på tv-bordet og pulten i rommet til Sebastian. Til kjøkkenbordet har jeg også bestilt svart spraymaling som ikke har kommet enda. Nå er føttene på kjøkkenbordet sølv å det passer ikke helt inn med resen. Så trur det blir ganske bra når bordet på stua og kjøkkene får samme farge på bena.

Alt dette er kjøpt på Kremmerhuset.no ♥ Imorgen må jeg finne noen blomster til å ha i vasen. Ønsker du å vinne denne vasen så kan du melde deg på facebook konkuransen min om du vil. Du finner den HER

 

Jeg har fått flere spørsmål om hvor stuebordet er ifra og det er kjøpt på Trademax.no. Den har egentlig marmor overflate men det ble rett og slett litt for mye mormor i huset. Så da tok vi på kontaktplast. Dette er samme sorten som vi brukte på skoskapet. Om du ikke har sett før og etter bildet av skoskapet så finner du det HER.

Ønsker deg en fin kveld videre så snakkes vi igjen snart ♥

VELOUR PUTER TIL LAVPRIS

Hei og god helg alle sammen. Håper dere koser dere max i helgen. Her blir det mest innekos med familie, tv, matlaging og lek. Det har vært storm og styrtregn noen dager nå så det frister ikke så veldig å være masse ute. Noen turer blir det selvfølgelg. Bestilte meg forstenten 6 velour putetrekk i 3 forskjellige farger for en liten stund siden. De ble rett og slett helt perfekt i sofaen. Så nydlige blåfarger og deilig mykt stoff. Det beste av alt er at de kostet kun 99per stykke. Jeg har letet og letet lenge etter de fargene jeg vil ha til en grei pris. Velour er ikke akkurat billig fortiden men noen plasser kan man heldigvis finne noen kupp. Om du ønsker å ta en titt så finner du siden deres HER. De har masse farger, fargetoner og variasjoner å velge i ♥ Og for oss som har barn så er det også ett stort pluss at de holder seg like fine etter vask.

HER finner du de fine velour trekkene ♥

Se så fine de trekkene er. Tror nesten jeg må bestille litt flere i forskjellige farger så jeg har på lager. Akkurat nå så går det mest i blått, sort, hvit, marmor og gull hjemme til oss. Men variasjon er viktig så her skiftes det til hver sesong om ikke oftere. Hehe

Blir du også ivrig når du finner ting du ønsker deg så billig?

 

#interiør #Velour #Blogg #Puter #Stue

7 TIPS TIL Å UTNYTTE VEGGPLASSEN

Hei. Tenkte å komme med noen  tips til dere på hvordan man kan utnytte veggplassen godt. Veggene er med på å forme huset, din personlighet og gir rommet en lunere følelse. Tomme vegger er upersonlig, ser uferdig ut og gir ikke den samme følelsen som vegger som har fått en mer betydning. Det er så mye man kan bruke de til. Alt fra hva hvilken personlighet du har til hvilken hobby du liker å holde på med. Men før du begynner å fylle veggene bør du tenke nøye over hva du vil ha på det. Det er ikke særlig fint med masse hull fordi man ofte bytter plass på bildene.

Reolvegg – Er du veldig glad i bøker kan du bygge din egen skreddersydde reolvegg. Forestill deg en hel flott vegg der du har dine favorittbøker. Det er kjempefint og gir ett veldig godt inntrykk. Ha gjerne bøkene litt variert i hyllen. Veldig fint om noen hyller får bøkene rett vei mens andre har ett par som ligger og ett par som står oppå de. Det er også fint om du bruker noen av hyllene til dekor av lysstaker, figurer eller små potter.

Personlige bilder – I stuen eller i gangen er det ekstremt fint å lage en personlig bildevegg med dine nærmeste. Du trenger ikke å ha bildene i samme størrelse. Det gir ett mer kulere utrykk om du blander små, medium og store. Mange tror man må ha de systematisk for å få det fint. Men det stemmer ikke. Det viktigste er at du har ca samme avstand mellom de. Har du for stort mellomrom ser det veldig rotete ut. Man bør heller ikke ha de for tette. Er du usikker på hvilken bilder du skal ha ved siden av hverandre kan det være lurt å legg de på gulvet først for å se hva som passe best sammen.

Her ser du ett veldig godt eksempel på hvordan man kan ha en bildevegg. Bilde er lånt av Desenio.no

Oppbevaring – Har du lite plass kan du bruke veggen som oppevaring. På nille har de 30% på all oppbevaring denne uken. Så nå kan du sikkre deg knagger og hyller til en god pris. Samler du tingene dine mer på veggen får du en bedre oversikt og gir hjemmet en mer hjemmekoselig følelse. Håndklær kan du feks rulle sammen i en kurv og sette i en av hyllene på badet.

Sengegavl – Sengegavl får soverommet til å se mye mer personlig ut og gir en varmere følelse. Her trenger du ikke å bruke tusenvis av kroner. Det finnes mange enkle hjemmelaget versoner. Du kan feks sette sammen noen planker, male den i den fargen du ønsker og evt skru på en lampe på hver side. Noen bruker også en gammel dør som de har pusset opp. På den kan man kan feste på en fin wallstickers. Jeg er veldig fornøyd med de jeg har hatt fra viphuset.no.

Tavlemaling – På barnerommet er det kult om man maler en vegg eller feks innsiden av døra med tavlemaling. Dette er gøy til både små og store barn. Kanskje de til og med slutter å tegne på resten av huset da? hehe

Dekor – Metallhyller med dine fineste interiørskatter tar seg ekstremt fint ut på veggen. Ett skikkelig blikkfang!

Tapet/kontrastvegg – Det er ikke uten grunn at så mange har begynt å sette på tapet eller male en eller to vegger anneledes enn resten. Synes personlig at det er så fint. Rommet blir mye lunere og triveligere. Fargen du velger har også mye å si. Velger du en farge som man blir inspirert og glad av feks kan man få mye energi av å kvile seg i det rommet.

 

Gi gjerne innlegget en tommel opp om du likte det

SORTE DETALJER

Reklame | Buadekor.no

Godkveld folkens. Nå har jeg satt sammen noen bilder av ting jeg har kjøpt og ting jeg ønsker å kjøpe. Kjenner jeg nesten gleder meg til høsten kommer, bare nesten altså. Liker sommeren aller best! Men det er så koselig å tenne mange sterinlys og kose seg inne med en kopp kakao sammen med barna. Litt usikker på hvor mye dill dall jeg kan ha frem denne høsten da. Jeg har jo en sønn på 6mnd nå. Han har allerede begynt å åle irundt hele stuen. Så nå kan vi ikke ha frem like mye lenger. Spørs om vi må gå til innkjøp av nye hyller som han ikke blir å rekke. Hehe. Har ikke hatt små barn på 8 år nå så kjenner det er uvant å starte å gjemme ting igjen.

Alt dette er fra buadekor.no

Skal du bruke sorte detaljer i hjemmet ditt bør du finne andre fager du liker å mikse det med. Det er også veldig fint om du maler veggene i noe annet enn bare hvit. Ønsker du sort vegg bør du gå for en eller to vegger. Har du sorte detaljer og ønsker mer fargerike vegger kan du feks kjøpe puter, pledd og andre tekstiler i samme farge som veggen. Utfordringen med sort er at man ikke må overdrive bruken av det. Hos oss blir det mikset med årets fagre, blå. Velour puter, grønne planter og glass vaser. Sofa bordet vårt har sorte metall ben også har vi satt på kontaktplast i en slags tre farge. Orginalt er det marmor overflate. Men den trengte en liten forandring. Det geniale med kontaktplast er at man kan bytte til hva man vil når som helst.

Så du noe du likte?

 

 

#Blogg #Interiør #Svartinteriør #Sommer #høst

FRA HVIT TIL SORT

Heisann.

Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her og det beklager jeg. Det har vært så sykt varmt her i det siste så jeg har ikke fått gjort noe fornuftig. Kunne heller tenke meg 25 grader+ om dagen istede for 30+ dag og natt. Virker som minstemann også synes at det greit at det ble litt kjøligere nå, vært svett og slapp hele tiden stakkars. Men har ialefall fått surfet litt på nett og funnet div som skal handles inn. På gruppen ” for oss som er hekta på interiør” ser jeg det er mange som har skiftet fra hvit/sølv til sorte detaljer. Endelig kommer det mer og mer fargerike vegger også istede for bare hvitt. Trodde aldrig jeg skulle bli med på denne “sorte” trenden. For en del år tilbake var det mye sort og jeg ble så lei. Husker jeg spaymalte alt jeg hadde i sort som jeg ikke kvittet meg med. Men nå har det virkelig endret seg! Herregud så mye fint det er kommet på butikkene i det siste. Har bestilt masse og gjort klart en shoppingliste. Det beste er jo at sort passer til alt. Så uansett hvilken stil/farger du ønsker å mikse det med så blir det garaantert en bra match.

 Drive å leter etter en fin grønn plante for å ha i denne men har ikke funnet den perfekte enda. Både potten og stativet kostert kun 499,kr.

Hva synes du om denne nye trenden?

 #Blogg #interiør #Planter