NY BILDEVEGG + RABATTKODE

Reklame | Posterstore

Endelig er den nye bildeveggen satt opp og jeg ble kjempe fornøyd. Vi har jo holdt på å male hele gangen opp pluss trapp og trappoppgang så det tok litt tid å få hengt opp bildene ettersom jeg måtte bli helt ferdig med malingen først.

Jeg elsker disse bildene og føler de gir en harmonisk stemning. Alle bildene og rammene er fra www.posterstore.no. Jeg har ingen bilder fra posterstore fra før men nå vet jeg iallefall hvor jeg kommer til å kjøpe posters fra i fremtiden! For herlighet så sykt fine bilder. Både rammene og bildene var helt perfekt. Det har hent fra tidligere butikker at bildene har hatt hakk på seg og rammene er vanskelig å henge opp etc men her har jeg virkelig ingenting å pirke på.

Med rabattkode “hektapainterior30” får dere 30% på hele bestillingen (gjelder ikke selection plakater).

Gjelder til mandag 23/03-21.

 

Bildevegg

Med rabattkode “hektapainterior30” får dere 30% på hele bestillingen (gjelder ikke selection plakater)

Det som er så morsomt med bildevegger er at man kan ha så mange forskjellige størrelser og så mange bilder man bare vil. De viktigste “huske reglene” er at man bør gå i samme fargetone eller ha samme tema på alle bildene. Velger du masse forskjellige farger og diverse temaer så blir det ekstremt rotete. Det blir rett og slett vanskelig for folk å se på bildene med en ro.

 

Hva synes du?

 

 

GANGEN OPPE FØR OG ETTER

Hei folkens. Den siste tiden har jeg brukt på å male i andre etasje. Soverommene og badet oppe er ferdig. De tok vi ganske raskt etter at vi flyttet inn i leiligheten. Men gangen opp, trapp og trapp oppgangen har vi ventet med til nå. Det er jo nesten bare ren ubehandlet panel og det er mye arbeid da panelet trekker til seg maling som en svamp pluss at man må følge mye mer med ettersom det drypper mer maling fra panel enn en flat vegg. Så vi måtte ha en stund pause etter de første rommene vi tok. Hehe. Hadde ikke taket også vært panel så hadde alt blitt mye enklere også har det ikke blitt så slitsomt.

Panel

Husket så klart å kun ta ett bilde av denne delen av gangen da men her ser dere iallefall før bilde.

Panelet har vi valgt å ha i klassisk hvit i alle rommene fordi det er lyst og fint, passer til alt også blir det mye mer arbeid om vi skulle ha tatt en annen farge. Men alle rom har fått en ekstra farge på de vanlige veggene. I Gangen opp gikk valget på Soft Touch. Det er en fin ferskenfarge som passer til både dempende hvite toner og gylne hvite som feksempel bomull.

Det som mangler i gangen oppe nå er å få malt flere strøk på noen av listene, pyntet og få satt opp litt mere lys. Foreløbig så har jeg bare satt litt pynt rundt om kring til jeg har funnet ut hvordan gangen skal bli helt til slutt. Den innerste delen av gangen der jeg har fått hengt opp bildeveggen har jeg laget meg ett lite kontorhjørne. Det er ikke store plassen men jeg trenger kun en liten plass der jeg kan jobbe på pcn og ha diverse arbeidsaker på. Dere skal få se mere av kontorhjørnet og bildeveggen snart.

Vurderer faktisk å bruke denne delen litt som plante/så rom. Om det blir det så må jeg få satt opp mer lys i taket, ett over den hylla på veggen for da kan jeg ha diverse blomster og urter i hyllen. Også vurderer jeg å kjøpe sånn hylle som man henger framfor vinduet til de urtene og blomsterne som har vokst seg større. Skal lage en fast plan og skrive innkjøpsliste når jeg er ferdig med kontor delen. Itilegg så holder jeg enda på med å male å fikse på trappa. Så det er litt å gjøre for tiden! Dere skal selvfølgelig få så my bedre bilder etterhvert når det er helt ferdig.

 

Hva synes du?