UTEPLASSEN 2019 VS 2020

Vi har desverre ikke den store plassen ute og ettersom vi leier leilighet i ett rekkehus så blir det ikke helt det samme som å eie en stor hage selv. Så gleder meg helt sykt til den dagen jeg får mitt eget hus og ikke minst en stor hage. Da skal det bli mye gøye hageprosjekter som diverse blomsterbed, grønsaks hage, lekeplass til barna og mye mer.

Men enn så lenge så får vi bare gjøre det beste ut av det her vi bor. Synes vi har fått det veldig koselig både inne og ute. Vi har malt nesten alle rommene inne og forandret en del også har vi malt og ordnet litt ute også. Heldigvis så har vi god plass på terassen så det blir godt brukt.

Her ser dere litt bilder av hvordan vi hadde det i fjor sommer 2019:

Terasse

urtekasse

Og slik nå i 2020: Litt forandringer har det blitt siden i fjor sommer.

 

I dette hjørnet ble det veldig stor forandring. Bordet som var her ga jeg bort og stolen er nå flyttet til inngangspartiet. Nå når vi har fått pallesofa så er ble det så mye koseligere. Jeg elsker å ligge her på varme dager og se på alle blomstene som henger rundt over alt. Også er sofaen så stor at den kan brukes som både solseng og perfekt til selskaper ute.

Jeg liker best kulegrill og den vi hadde var egentlig mest egnet for turer på hytta feks. Så den gamle ble byttet ut med denne som jeg kjøpte billig på facebook. Superfornøyd!