6 POPULÆRE HØST TRENDER

Spraymaling og gjenbruk –  I høst er det igjen blitt en stor trend å sraymale ting man har liggende i skapet eller ting man har funnet på loppis. Selv digger jeg spraymaling! Resultatet blir alltid kjempe bra og om man blir lei så er det bare å spraye i en annen farge.

Tekstil – Pledd, puter og tepper er ett stort must denne høsten. Gjerne i okergul, orange og sterke blå farger.

Strå og blomster – Buketter med både strå og blomster har blitt en stor trend den siste tiden. Nå kan du få kjøpt alle slags strå i alle farger. Plomme rød strå og naturfarger er så fine høstfarger.

Kurv! – Kurver er det veldig mange som har åpnet øynene for. De finnes i alle slags former og størrelser. De brukes blandt annet som blomsterskjuler, fruktfat, oppbevaring til leker, dekor ++

Levende lys og trend flame – Nå er endelig tiden inne for masse levende lys. Det er så koselig med tente lys når det er helt sort ute. Trend flame er ett fint alternativt om du ikke ønsker å ha huset fult av brannfarlige lys. Jeg har veldig lyst på en slik da de ser så fine ut også varmer de godt.

Velour i lune farger – Velour har vært inn en god stund nå men i høst er det ekstra mange som har åpnet øynene for dette myke stoffet. Både puffer, sofa, tepper, spisebord stoler etc.

 

 

 

 

 

7 LETTSTELTE PLANTER SOM PASSER TIL ALLE

Smaragdpalme – Denne er en av de sterkeste plantene. Den tåler både sol, skygge og tørke. Den vokser raskt og skyter ut nye stilker ofte. Vil du at den skal vokse raskt må den ha litt tilgang på lys.

Arekapalme – Denne vakre palmen er ett stort blikkfang i interiøret ditt. Den krever lite stell og trives de fleste plasser. For å få den ekstra fornøyd så kan du gi den regn vann istede for kalkvann fra kranen.

Lettstelte grønne planter

Svigermorstunge – Denne planten må som de fleste tørke mellom hver vanning. Du kan plassere den hvor som helst uten at den mistrives. Men om du ønsker at den skal vokse raskt så må den stå en plass der den får litt sol på seg.

Monstera – Denne er veldig populær grunnet de vakre bladene. Den vokser raskt om den trives. Den liker mye lys for å vokse men om sommeren må den ikke stå i direkte sol lys.

7 lettstelte planter som passer for alle

Yuccapalme – Yuccaen må tørke mellom hver vanning og klarer seg også en periode om du skulle glemme den. Det du må være forsiktig med er å gi den for mye vann!

Gummifiken – Denne tåler mye og er en vakker plante med store grønne blader. La den få vann når du kjenner at den øverste delen av jorden er tørr.

Sukkulenter og kaktuser – Sukkulenter og kaktuser er de aller enkleste plantene du kan ha. De lagrer vann i bladene sine så de kan klare seg flere uker uten vanning. Perfekt for deg som ofte er ute på reiser.

Om du har lyst på planter og er mye borte eller ikke har så stor motivasjon for å passe på de så vil jeg annbefale å gå til innkjøp av sukkulenter, kaktuser, svigermorstunge eller smaragdpalme.

 

 

 

MINE JULEFAVORITTER

Annonse // Ellos

Det fineste med den mørke tiden er helt klart alle de vakre lysene som skinner over hele landet vårt. Det er så koselig å sitte ute under mørk himmel og se på alle de forskjellige lysene som skinner i alle retninger. Utelys er noe som blir mer og mer populært for hvert år som går. Ikke bare i juletiden men også hele vinteren.

Jeg bruker ikke typiske julelys hele vinteren men lykter, led lys og vanlig utelys dekor synes jeg er koselig å starte med før desember. Det aller fineste må jo være alle de snølyktene som barna lager. Hvert år når den første snøen har festet seg på bakken så drar alltid jeg og min eldste sønn ute å lager snølykt.

Her ser dere mine julefavoritter av julelys og duftlys med duft av jul♥ Ønsker du å se mer av produktene så er det bare å klikk på det bildet du ønsker å se så kommer du direkte til nettbutikken. Den runde lysstaken kan du feks pynte med granbar i rund og lime på kongler eller annet pynt du liker.

 

 

Gaveeske JUL 200 gr Scented Candle//Star Trading//Star Trading//Star Trading//Star Trading//By Rydéns//Star Trading

EBAY TIPS DEL 4 – ALT TIL JUL

I det siste har jeg bestilt flere ting på ebay til juletiden. Både klær, pynt, kalender gaver, diverse til DIY prosjekter osv. Jeg er vanligvis ikke en sånn person som forbreder meg til jul flere måneder før julen, da jeg synes det er mye koseligere å holde på med slikt når det faktisk nærmer seg jul.

Eneste jeg prøver å være tidlig ute med er gaver. Jeg har startet med gaver til barna og tantebarna. Ellers så tenkte jeg å prøve meg på flest mulig hjemmelagde gaver. Man trenger faktisk ikke å ha en spessiell hobby for å lage gaver selv. Mulig jeg blir å lage ett eget innlegg med tips til hjemmelaget julegaver som passer for alle om dere ønsker det?

 

1 HER – 2 HER – 3 HER

4 HER – 5 HER – 6 HER

Grunn til at jeg allerede har startet å med ebay handling til jul er fordi det kan ta noen uker før varen kommer. Man vet aldri om det tar en eller fire uker før varen kommer. Så om du vil være helt sikker på at varen kommer før jul bør du starte nå.

Billige ebay tips. Julegavetips

 

7 HER – 8 HER – 9 HER

10 HER – 11 HER – 12 HER

 

8 GRUNNER TIL Å HA PLANTER I HJEMMET

 

Er du usikker på om du skal ha levende eller falske planter? Så lenge du ikke er allergisk så det mange fordeler med å ha levende planter i hjemmet. Om du opplever at de fleste plantene dine dør kan du velge planter som er mer robuste. HER kan du lese om hvilken planter som passer best for nybegynnere.

♥ Vi mennesker blir mer avslappet, mindre stresset, mer effektiv og rett og slett mye mer gladere av å ha grønne planter irundt oss.

♥ Grønne planter produserer oksygen, noe som gjør oss mennesker mer opplagte.

♥ Arekapalme, gullranke og svigermorstunge er noen sorter som er mer luftrensene enn andre planter. Disse tre annbefales derfor å ha på soverommet.

♥ Har du flere planter så hjelper de faktisk mot støy. Så planter er en smart innvistering om du trenger noe som er støydempende.

♥ Sliter du med hodepine eller luftveisinfeksjoner bør du prøve å oppholde deg mer med planter.

♥ Grønne planter forbedrer det fysiske og psykiske arbeidsmiljøet, og gjør deg mer produktiv. Om du jobber hjemme eller jobber på ett kontor så bør du absolutt vurdere å kjøpe deg en plante eller 2!

♥ Alle planter gjør seg ekstremt godt sammen med resten av interiøret.

♥ Planter renser luften ved å ta opp og bryte ned karbondioksid og andre skadelige stoffer som benzen

 

 

NYE BILDER PÅ VEGGEN

Annonse // Linn Wold

 

Nå har jeg endelig fått somlet meg til å henge opp disse fine posterne fra Linn wold. Det ser litt ut som de henger skjevt på bildet men det gjør de ikke. Bildene er så mye finere i virkeligheten enn på disse bildene! De er så sykt fint tegnet. Man kan se detaljene helt perfekt. Jeg har jo postere fra flere kjeder og er fornøyd med alle men de fra Linn wold er helt klart de beste jeg har hatt. Sondre har også to barneplakater fra henne og de også er helt nydelig å se på.

 

Tv veggen er ikke helt ferdig enda. Jeg skal ha en lysstake over de to svarte bare i hvit også skal jeg ha speil eller fler glassvaser på veggen over de to plantene. Hva tror du blir penest?

Bildene finner du på Linnwold.no. Hun har mange forskjellige bilder å velge mellom. Men både jeg og samboeren har alltid vært veldig glad i dyr så disse passet perfekt i stuen vår ♥