FORANDRING FRYDER

Hei. Beklager lite oppdatering her i det siste. Men har drevet med litt opprydding i saker og ting, oppgradering av møbler og når man har barn i hus må man underholde de også. Imorgen drar vi på en liten ferie så da blir det nok lite oppdateringer da også. Men når jeg kommer tilbake skal jeg prøve å ha minst 5 dager i uken. legger ved noen bilder fra de siste dagene♥

Min førstefødte er jo snart 9år, så han trengte virkelig en større pult. Jeg var så heldig å fikk min mor til å kjøpe med en fra IKEA når hun var i Trondheim. Denne var helt hvit men vi hadde alt kjøpt noen ruller med kontaktplast fra Lindas dekor. Denne heter Sangallo Lava. Den er mye finere i virkeligheten enn på bilde og den passer perfekt på storgutt rommet. Lillebror skal arve stolen du ser på bildet for den passet ikke helt til ny pulten. Hehe. Ble alt for liten! Noen tips til kontorstol som passer barn?

 

Kjøkkenbordet har også fått seg en liten oppgratering. Den er ikke helt ferdig da. Vi har satt kontaktplast på den men nå driver vi å sprayer bena svarte på både stolene og bordet. Trur det blir kjempefint. Kjenner det blir en god stund til det kommer noe sølv i huset nå.

 

Måtte selvfølgelig ha Taco i helgen. Det er en stund siden vi hadde det sist nå. Liker å variere litt på kostholdet i helgene også. Det finnes jo så mye god mat. Så det blir kjedelig å ha en fast rett hver eneste helg. Vi lagde også rullekebeb i helgen og det var sykt godt! Vi kjøpte sånn kebab løvbiff som vi kuttet opp i stekepannen. Kuttet opp salat, tomat, agurk og rullet det i tacolefse. Hadde også i Hvitløksdressing og habanero saus. Namnam!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg