7 TIPS TIL Å UTNYTTE VEGGPLASSEN

Hei. Tenkte å komme med noen  tips til dere på hvordan man kan utnytte veggplassen godt. Veggene er med på å forme huset, din personlighet og gir rommet en lunere følelse. Tomme vegger er upersonlig, ser uferdig ut og gir ikke den samme følelsen som vegger som har fått en mer betydning. Det er så mye man kan bruke de til. Alt fra hva hvilken personlighet du har til hvilken hobby du liker å holde på med. Men før du begynner å fylle veggene bør du tenke nøye over hva du vil ha på det. Det er ikke særlig fint med masse hull fordi man ofte bytter plass på bildene.

Reolvegg – Er du veldig glad i bøker kan du bygge din egen skreddersydde reolvegg. Forestill deg en hel flott vegg der du har dine favorittbøker. Det er kjempefint og gir ett veldig godt inntrykk. Ha gjerne bøkene litt variert i hyllen. Veldig fint om noen hyller får bøkene rett vei mens andre har ett par som ligger og ett par som står oppå de. Det er også fint om du bruker noen av hyllene til dekor av lysstaker, figurer eller små potter.

Personlige bilder – I stuen eller i gangen er det ekstremt fint å lage en personlig bildevegg med dine nærmeste. Du trenger ikke å ha bildene i samme størrelse. Det gir ett mer kulere utrykk om du blander små, medium og store. Mange tror man må ha de systematisk for å få det fint. Men det stemmer ikke. Det viktigste er at du har ca samme avstand mellom de. Har du for stort mellomrom ser det veldig rotete ut. Man bør heller ikke ha de for tette. Er du usikker på hvilken bilder du skal ha ved siden av hverandre kan det være lurt å legg de på gulvet først for å se hva som passe best sammen.

Her ser du ett veldig godt eksempel på hvordan man kan ha en bildevegg. Bilde er lånt av Desenio.no

Oppbevaring – Har du lite plass kan du bruke veggen som oppevaring. På nille har de 30% på all oppbevaring denne uken. Så nå kan du sikkre deg knagger og hyller til en god pris. Samler du tingene dine mer på veggen får du en bedre oversikt og gir hjemmet en mer hjemmekoselig følelse. Håndklær kan du feks rulle sammen i en kurv og sette i en av hyllene på badet.

Sengegavl – Sengegavl får soverommet til å se mye mer personlig ut og gir en varmere følelse. Her trenger du ikke å bruke tusenvis av kroner. Det finnes mange enkle hjemmelaget versoner. Du kan feks sette sammen noen planker, male den i den fargen du ønsker og evt skru på en lampe på hver side. Noen bruker også en gammel dør som de har pusset opp. På den kan man kan feste på en fin wallstickers. Jeg er veldig fornøyd med de jeg har hatt fra viphuset.no.

Tavlemaling – På barnerommet er det kult om man maler en vegg eller feks innsiden av døra med tavlemaling. Dette er gøy til både små og store barn. Kanskje de til og med slutter å tegne på resten av huset da? hehe

Dekor – Metallhyller med dine fineste interiørskatter tar seg ekstremt fint ut på veggen. Ett skikkelig blikkfang!

Tapet/kontrastvegg – Det er ikke uten grunn at så mange har begynt å sette på tapet eller male en eller to vegger anneledes enn resten. Synes personlig at det er så fint. Rommet blir mye lunere og triveligere. Fargen du velger har også mye å si. Velger du en farge som man blir inspirert og glad av feks kan man få mye energi av å kvile seg i det rommet.

 

Gi gjerne innlegget en tommel opp om du likte det

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg