SHOPPING GUIDE – DEL 4

Begynner du å bli lei av pyntegjenstandene dine? Eller kanskje du har ønsket deg nye gardiner en god stund nå? Om du sliter med å få økonomien til å gå irund eller om du rett og slett er lei av å betale en formue for å unne deg noe nytt så finnes det alltid en løsning. Du trenger ikke å betale full pris for å få det fint. Her får du tips til 9 nettbutikker med lavere pris. Om du også kunne tenke deg noen sparetips så kan du lese mer om det HER.

 

Upstairs.no – Her har de masse fint til en billig penge. Annbefales om du liker den moderne stilen. Nå får du også 30% på alle velour møbler.

 

Bonprix.no – Her har de mye fint og kult for en hver smak. Om du liker den romantiske, humoristiske eller morderne stilen.

 

Kremmerhuset.no – Kremmerhuset er en av mine favoritt billigkjeder. De følger alltid med i tiden også har de heletiden salg. Melder du deg inn i kundeklubben deres får du ekstra rabatt.

 

Jotex.no – Trenger du nye gardiner eller nytt gulvteppe så har jotex stort utvalg til en grei pris.

 

Lagerhaus.no – Denne nettbutikken er det ikke lenge siden jeg lagde ett eget innlegg om. Her kan du virkelig få piffet opp studentboligen uten å leve en måned på bare nudler.

 

Lightup.no – Dette er vell ikke direkte en billigside men de har mye rimeligere priser enn andre butikker. Jeg er iallefall super fornøyd og har nesten all belysning herifra.

 

HmHome – Her har de mye kult til hele huset som du ikke finner på alle butikker ellers.

 

Del gjerne om du ønsker flere slike innlegg ♥

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg