INTERIØR PÅ BUDSJETT

Mange sliter med å innrede huset i den stilen man ønsker grunnet økonomi. For som alle vet så er ikke interiør billig. Bare ett enkelt gulvteppe kan koste opp til flere tusen kroner. Men man trenger ikke å kjøpe de dyreste merkene for å få den stilen man ønsker. Nå skal dere få noen enkle tips til hvordan man kan innrede hjemmet uten å bli helt blakk.

 

Plakater – Istede for å gå til innkjøp av dyre malerier så finnes det mange flotte nettbutikker med fine plakater. Veggenmin.no og Desenio.no er både billig og bra også har de begge stort utvalg.

Ramme – Rammer er ganske dyre på de fleste nettbutikker. Men du trenger ikke å kjøpe rammer på samme butikk som du kjøper plakater på! Om du drar på bruktbutikk så finner du ofte rammer i mange forskjellige størrelser. Fasongen på rammene trenger ikke å være lik selv om de skal på samme vegg. Det gir bare ett mer lekent uttrykk om du kjøper litt forskjellige. Men det blir mye penere om rammene har ca samme farge eller samme fargetone. Det kan du enkelt fikse med litt spayaling. HER har de sparmaling til en rimelig pris og super kvalitet! Jeg er kjempefornøyd med dem. Nille har også ofte 3 for 2 på rammer.

Beis, mal og lakk. Har du sett på møbler som du ønsker deg men som du ikke har råd til? Finn en som er mest mulig lik og gjør den om til din egen! Om du så kjøper ett nytt billig tv bord på jysk så kan den fint få en makeover uten å være slitt! Med noen planker, litt maling og folie så kan du få den ganske lik din drømmemøbel. Lindasdekor.no har stort utvalg på kontaktfolie, også har de alltid en outlet side med gode tilbuder.

Finn.no –  Følg med på Finn og andre billigkjeder ettter kupp. De fleste nettbutikker har salg og ofte ved faste tider som black friday, etter jul, sommersalg osv. Jeg kjøpte feks julepynt til 70% etter jul som blir brukt første gang nå til jul.

Planter – Planter er en stor del av interiøret og gir ett vakkert blikkfang. Men du ikke er flink til å holde liv i plantene dine så kan det bli dyrt i lengden å kjøpe nye heletiden. Kunstige planter er fine de også så det kan være en idee og gå til innkjøp av noen. Men det er mange fordeler med å ha ekte planter som du ikke får ved å kun ha kunstige. HER kan du lese mer om hvilken planter som er lettstelt.

Pyntegjenstander – Jeg handler kun pyntegjenstander når jeg får en form for tilbud. Det kan være medlemsfordeler, gratis frakt, salg etc.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg