14 TING Å GJØRE I HJEMMET NÅR DU KJEDER DEG

Har du sommerferi og det er lite å finne på? Ta en titt på denne listen å se om det er noe som passer deg.

 

– Ommøbler ett av rommene i huset eller soverommet ditt om du bor hjemme til foreldrene dine. Planlegg hvor du ønsker å plassere alt før du setter igang så slipper du å måtte gjøre om tusen ganger

– Lag deg en ny motiverende spilleliste på spotify og finn frem vaske hanskene. Tenk så godt det blir å slappe av på kvelden med nyvasket hus.

– Fiks deg selv en skikkelig hjemmespa. Slå av lyset, tenn sterinlys, skru på svak musikk og finn frem de beste produktene du har å nyt ett langt og avslappende bad.

– Planlegg din neste DIY! Kanskje er det noe du har i huset som kunne trengt seg en oppgradering. Sjekk nærmeste loppis om de har noe som du kan forvandle til ditt eget.

– Rydd garderobeskapet ditt å selg unna det du ikke bruker eller gi de til orginasjoner som hjelper fattige.

– Strikk ett nytt pledd eller en fin puff til stuen.

– Fjern ugress og plant fine blomster ihagen.

– Enda ikke orket å male gangen? Fjern allt du har liggende der og bestem deg for en dato der du skal være ferdig. Har du ryddet bort alt så må du starte med en gang.

– Ta en titt på DENNE siden å se om du finner noe fint til hjemme. Det er lov å unne seg noe pent til huset en gang i blandt.

– Spraymal noen brusbokser (ha på teip før du sprayer om du ønsker kule mønster) og putt stein i de så de blir tyngre. Da har du plutserlig fine vaser til uteplassen.

– Bygg din egen reol i den størrelsen som passer stuen din. Mal den i kule farger eller i samme farge som veggen for å skape en roligere atmosfære

– Finn frem en gammel trekase og piff den opp med maling, beis eller tapet. Vipps så har du ett kult nytt nattbord som du har stylet selv.

– Har plantene dine takket for seg? Dra på butikken å kjøp nye og kanskje litt til. Det blir aldrig for mye planter. Planter øker trivselen, renser luften og forbedrer inneklimaet.

– Sett deg ned og planlegg hva du ønsker å få til i fremtiden, sett deg diverse mål når det gjelder jobb, hjemmet, livet osv. Det er så digg å oppnå noe når man har skrevet det ned som ett mål. Alle fortjener mestringsfølelse i ny og ned

 

      

    Hva bruker du å gjøre når du kjeder deg?

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg