STØRSTE INTERIØRTRENDENE I 2020

Hei og godt nytt år! Er dere like klare som meg for nye interiørtrender og forandringer i hjemmet? Her kommer en liste av de aller mest populære trendene i 2019 som blir å ta helt av i 2020.

 

Grønne planter

– Min favoritt. Flere og flere har fått øynene åpne for planter og selvdyrking og det er så gøy! Jeg har hatt dilla på grønne planter en stund nå og jo mer jeg lærer jo mere elsker jeg det. Det er så gøy å følge med på utviklingen til alle plantene, lage avleggere og ikke minst dyrke egne grønnsaker og urter. Pluss at det tar seg ekstremt godt ut i interiøret og man kan innrede med de på så mange forskjellige måter. Det kommer mye tips fremover når det gjelder dette teamet.

 

Grønne planter

 

Gjenbruk

– Gjenbruk har blitt en stor trend i flere år nå men tar seg mer opp for hvert år. Det er så bra at flere ser verdien i brukte ting. Det er så mange fordeler med å kjøpe brukt. Nå finner man nesten alt til salgs på salgs sider. Både nye ting som selges billig og gamle ting som man feks kan spraymale, skifte stoff på og ja rett og slett gi det en make over som passer inn i ditt hjem.

 

Natur

– Trefarger og naturen er og kommer til å bli en stor trend. Fordelen med å dra med seg naturen inn i stua er mange. Du får fin pynt helt gratis og du skaper en mer ro i hjemmet slik man får når man er ute.

Natur tema

 

Kaffekrok

– Veldig mange har begynt å lage sin egen kaffestasjon på kjøkkenbenken. Det er jo så praktisk og lekkert! Du har alltid alt du trenger til kaffen lett tilgjengelig og det gir en koselig atmosfære. Søk feks på pinterest for ideer til hvordan du lger de. Vi har det ganske enkelt da vi har en espresso maskin som kverner bønnene for hver kopp. Det jeg har  frem er kaffemaskinen, en blank krukke fylt med kaffebønner, Kaffesirup og vannkoker. Du kan også ha frem fine krus, kapslel i en krukke ( kapsler synes jeg er penere å skjule i en krukke enn å vise de frem på ett stativ ), sukker kopp etc

 

Maling

– Maling er vell en trend som kommer til å fortsette å vokse for hvert år! Folk skifter farger som bare det og er blitt mye flinkere til å ta vare på hjemmet når det kommer til opp pussing generelt. Det er så mye finere med nymalte vegger enn vegger fult av hull og gamle riper. Bor du i ett gammelt hus med slitte vegger og tusen små hull så kan det også bli mye lunere og varmer om du fyller hullene og maler. Du trenger ikke å være erfaren for å dra i en malekost! Små møbler blir ikke kastet så ofte som før pga maling. Det kommer masse fargetips og opp pussings tips dette året på bloggen.

Uteplass

Uteplassen

– Å pynte uteplassen kommer til å ta helt av i 2020. Mange har lenge vært flink å ta vare på uteomerådet. Men nå vokser heldigvis trenden mer og mer. Det er så koselig å se alle de fine inngangspartiene, kosekrokene, hagene +++  Her er det virkelig bare fantasien som setter grenser. Har du dårlig råd eller bare er flink til å spare så er det masse januarsalg nå på både møbler, pynt og diverse til uteplassen. Bruk kreativiteten eller søk deg litt rundt på nett etter DIY så kan du lage mye fint til uteplassen for en billig penge.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg