SLIK LAGER DU LYNGKULER

Nå som høsten er her så er det på tide å pynte opp inngangspartiet med litt høst dekorasjon. I fjor laget jeg slike lyngkuler som jeg pyntet opp med. Disse er lette å lage og pynter opp på en fin måte.

Du kan egentlig bruke hva du vil på disse kulene. Har du feks lavendel liggene så kan du godt bruke bare lavendel. Andre ting du kan erstatte lyng med er mose, blader, blomster, strå etc. Du kan også mikse sammen dine favoritter.

I år tenkte jeg å lage flere forskjellige både størrelser og typer. Når jeg lager lyngkuler så henter jeg bare litt lyng fra skogen.

Det du trenger for å lage lyngkuler er:

– Lyng

– Tau eller ståltråd

– Isoporkule

Når du har fått tak i alt er det bare å dekke isoporkulen med lyng eller mose og surr irund med tråd. Jeg brukte vanlig hobby tråd men jeg vil tru det er enklest med ståltråd. Tar du sølv feks så slipper du at den vises så godt også. Når du er ferdig så er det lurt å ta en sjekkerunde å fyll på med litt der det evt mangler noe.

1 kommentar
  1. Hei. Istedenfor isoporkule, er det lurt og lage en ball av mose og surre lyng utenpå. Den kan vannes med sprayflaske, mosen trekker til seg vann som igjen gir vann til lyngen. Da holder den seg fin i en “evighet”😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg