SLIK INNREDER DU EN FIN SPISEPLASS

                                                                                                                                                                      Annonse // Lindas dekor

Uansett om du har egen spisestue eller om du bruker en del av kjøkkenet til spiseplass så er blir det ekstra koselig om du skiller spiseplassen fra kjøkkenet. Lag en koselig, enkel og praktisk plass hvor du kan nyte måltidene dine. Det er mye mer fristende å spise når man har det meste lett tilgjengelig og at det er ryddig og koselig i rundt deg.

Kontaktplasten jeg bruker på dette bordet finner du HER

Frokost – Sliter du med å få i deg frokost? Få tak i fine krukker/bokser som du kan ha frokostblanding eller brød i. Sett det gjerne på siden av kaffemaskinen så slipper du å lete frem alt. Rydd før du legger deg å gjør klart pulvret i kaffemaskinen slik at du får minst mulig å tenke på før du har fått i deg dagens viktigste måltid.

Blomster – Finn frem favoritt vasen din og ha i en fin bukett eller gå ut å plukk noen fine grener. Det skaper en harmonisk og koselig stemning ved spiseplassen. Bjørkgreiner er noe de fleste har i nærheten og de blir kjempefine i en flott vase.

Kontaktplast – Om du ikke har råd til å bytte ut møblene dine med nye eller om du bare liker å forandre på ting selv, så er kontaktplast en superfin ting å bruke. Jeg har brukt kontaktplast på mye. Blir du lei så er det bare å bytte de ut. Jeg har akkuratt tatt av den gamle på kjøkkenbordet og sofabordet å satt på nye. Vi holder også på å sette plast på hele kjøkken innredningen. Jeg bruker alltid de fra Lindasdekor.no ♥ De er superfine og sitter godt.

Stoler – Noe av det første man legger merke til er stolene. I tilegg så er det viktig at man sitter godt når man skal innvitere familie og venner på middag. Gjør alltid litt research før du kjøper nye stoler så du vet at de er gode å sitte i om du skal kjøpe de på nettet. Har du stoler som er harde og ikke har råd til nye kan du evt ha pledd, puter eller saueskinn på de til du har spart opp til nye.

Lys – En flott lampe og levende lys gjør spiseplassen din ekstra fin. Lys gir deg god stemning og ett fint blikkfang. Når du skal velge lampe over spisebordet er det viktig at den lyser godt. Annbefaler deg å sjekke ut Lightup.no. De har masse fine lamper som ikke er alt for dyre.

Smart og fin oppbevaring – Prøv å få noe av det du bruker mest i nærheten av spiseplassen. Istede for å ha alt i kjøkkenskapene kan du ha noe av det i en enkel hylle på veggen, krukker på bordet eller i ett fint vitrineskap. Det dekorativt og du får alt lett tilgjengelig.

 

Håper du likte innlegg og at du fikk noen tips du kan ta med deg ♥

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg