SLIK FÅR DU INNREDNINGEN TIL Å SE MER EKSKLUSIV UT

Er du fornøyd med hvordan det ser hjemme men så føler du at det likevell er noe som mangler? Her skal du få noen tips til hvordan man kan få den ekstra wow effekten. Det er ikke alltid man trenger den store forandringen for å få det ekstra koselig og gjennomført hjemme.

 

♥  Eksklusive lamper –  Det finnes tusenvis av lamper å velge mellom og de fleste fine er dyre. Men du trenger ikke å bytte om all belysning du har for å få det fint. Det holder feks at du finner en lampe som du liker for å ha over spisebordet. En eksklusiv lampe gir en skikkelig wow effekt. Min favoritt lampe butikk er Lightup.no! De har stort utvalg også er ikke prisene så sky høye som enkelte andre butikker.

Friske blomster – Friske blomster gir en behagelig og god følelse til både deg og dine gjester. Du trenger ikke å kjøpe på butikken om du synes det blir dyrt i lengden. Ute i naturen kan man finne masse flotte blomster, strå og grener som du kan sette sammen til en fin bukett. Om du har sommerblomster ute som holder på å dø så kan du hente de inn å sette det i en vase, nå som det begynner å bli kaldt ute så lever de uansett ikke så mye lengre.

 

Kunst – Har du tomme vegger hjemme bør du vurdere å skaffe noen bilder å ha på veggen. Men før du lager hull i veggen så er det lurt å finne ut helt nøyaktig hvor de vil ha bildene og hva som passer inn. Her er det ekstra viktig å ikke bare følge trenden men velg noe som passer deg! Det kan være familiebilder, fine postere som passer din smak, malerier eller kanskje ett flott bilde av en fotograf. Hvis du er er glad i natur og dyr vil jeg annbefale dere å sjekke ut instagram profilen til @Stiannorum. Han tar seriøst nydelige bilder!

Oppgrader fargene – Er veggene slitte eller er det lenge siden du har oppgradert fargene hjemme? Mal gjerne veggen bak tven i en annen farge enn resten av rommet. Høsten er jo en perfekt tid for å finne frem malekosten å male inne på. Nå som det begynner å bli kaldt ute og vi bruker mer tid inne så har vi mer tid til overs. Det er jo også ekstra godt å møte vinteren med ferdigmalte vegger så du bare kan slappe av med tente lys og en god bok.

Her har vi malt veggen i fargen “Minty breeze”. Den skifter farge utfra lyset i rommet så den blir alt fra lysegrønn til dyp blå.

Store planter – Alle hjem bør ha minst en plante (så lenge man tåler de). Ikke bare er det helsemessig bra å ha planter i hjemmet men de er også fine å se på. Innvister gjerne i en stor plante itilegg til de små. Store planter gir ett ekstremt wow effekt. Store planter har også større helsefordeler enn de små. Feks så slipper de ut mer oksygen enn de som er mindre.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg