HVORDAN STYLE EN HYLLE?

Hyller har i de siste årene blitt ekstremt populært. Det finnes et stort utvalg av hyller. Både små og store. Tre og metall. Velg en hylle som matcher interiøret ditt med fasong og farge. Når det gjelder størrelse så er det lurt å velge ut fra hvor mye plass du har. Har du stor plass og ett tomt omeråde kan du godt velge en stor hylle. Har du litt mindre plass kan det være smart å ta en midre vegghengt hylle. Men det største problemet folk flest har er hva man skal ha i hyllene og hvordan får man det fint? Det finnes ingen fasit på hva du skal ha i hyllen. Velg det som du liker og la hyllen få ett personlig uttrykk. Her skal  du få noen tips til hvordan du kan få alt til å se pent ut til slutt.

 

Luft og plass!

Den vanligste feilen folk gjør er å fylle alle hyllene med alt mulig. Dette gjør at vi ikke ser ordentlig hva som faktisk er i hyllen fordi det blir for mye. Når man overfyller en plass blir det sett på som rot. Sett heller sammen to til fire elementer i hver hylle og samle de i små grupper. Det gir et mer harmonisk og ryddig utrykk. Når du skal velge hva du skal ha i hyllen må du passe på at det ikke er for høy. Setter du inn en vase feks som akkurat får plass i hyllen så blir ikke det så veldig pent. Gi tingene luft og plass.

 

Grønne planter

Grønne planter er fint å ha i alle slags hyller og skaper en fin stemning. Bruk gjerne like potter om du skal ha flere i en hylle.

 

Bøker

Du må gjerne pynte hyllen med bøker, men ikke ha for mange i en reol om det ikke er en bokhylle du ønsker. Så lenge det er en vanlig hylle du skal ha så holder det egentlig med en bok, men om du ønsker flere så vil jeg si at det holder med tre stykker. I de hyllene som har tak over seg så er det penest å la bøkene ligge. Da kan du også ha en liten ting på bøkene.

 

Innred etter farger

Bruk farger som harmonerer sammen og ikke bland for mye. Ett par fargerike gjenstander er som regel nok. Flere gjenstader i samme form skaper også mer harmonisk utrykk og får hyllen din til å se ryddig og proft stylet ut.

 

Størst = nederst

En grei huskeregel når du skal style en hylle som har flere en to hyller er å alltid plasser det største nederst. Det gir reolen din en mer balansert uttrykk

 

 

Håper du likte innlegget og at du fikk noen tips du kan ta med deg ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg