HVILKEN VASE SKAL JEG VELGE?

Reklame | Ellos, Cervera, Adlibris og Royaldesign.

Det finnes så mange fine vaser der ute i forskjellige farger og fasonger. Er du usikker på hvilken farger som passer best i ditt hjem så er hvit, blank og svart en sikker vinner. Runde vaser er en stor trend for tiden. De gir en beroligende effekt og er ett blikkfag for alle som kommer innom. Om du ønsker vaser med sterkere farge så er det lurt å gå for farger som du har fra før i hjemmet ditt. Det kan være den fargetonen du har på veggen, på tekstilene eller i interiøret ellers. Miks gjerne flere små og store vaser i samme farge men i forskjellige fargetoner.

VASE IKI DOLL L//Cooee Design – Ball Vase 20 cm, Dusty Blue//House Doctor Vas Bubble Small Klar//Lyngby Porcelain//Ellos

Klikk på bildene for å komme til din favoritt vase♥

Mine største favoritter er den lyseblå cooee vasen, den hvite lyngby vasen og den blanke stripete vasen. De passer til alle slags buketter også finnes de i flere størrelser og farger. Selv liker jeg de best i nøytrale farger. Små vaser er også veldig populære. De er penest om du har minst 3 stykker, gjerne i forskjellige fasonger. Pynt gjerne ett lysfat med 3 små vaser kombinert med telysstaker og granbar. Lyngby vasen (20cm) får du nå for kun 559kr, førpris er 799kr. Leopard vasen koster nå kun 165kr, førpris er 329kr.

Hvilken vase er din favoritt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg