DIY – SÅ ENKELT LAGER DU DIN EGEN MATPLANLEGGER

Med matplanlegger sparer du både tid, penger og miljøet.

Synes du det er vanskelig å sette i gang med dette så er det bare å bestemme deg for en dato der du ønsker å starte. Skriv evt ned en del matforslag på forhånd slik at du har litt å velge i. Du slipper å gruble over hva du skal ha til middag hver dag og du slipper å må dra på butikken hele tiden. For å komme igang så kan du prøve å gjøre dette til noe koselig. Ta frem litt kaffe å få med mann/barn hver søndag feks. Ikke gi opp fordi om dere detter ut en gang i blandt eller om dere må bytte om på dagene. Det gjør ingenting. Det kan også være en god ide å se etter tilbud og hva dere har i skapene før dere starter å skrive ukes meny. Her får du tips til hvordan du kan lage din egen matplanlegger uten å måtte betale masse penger for det.

Det du trenger er:

– En ramme

– Whiteboard tusj ( disse får du for 29kr per stk på gamezone.no )

– Skriver

– Saks

Lag rutene på word programmet på pcn slik du vil ha de og skriv ut i den størrelsen du ønsker. Har du ikke skriver selv kan du spørre noen du kjenner eller låne fra kommunen/bibloteket. Når du er ferdig er det bare å skrive rett på glasset. så visker du enkelt ut med fingrene.

Det som er så kjekt med denne er at du kan lage den litt som du vil. Akkurat nå har jeg svart ramme på min men jeg driver å leter etter en tre ramme som jeg skal bytte den i. Så du velger både farge og størrelse selv. Om du liker å pynte litt ekstra på ting så kan du feks lime perler eller diamanter på rammen. Har du barn så kan du la de male eller sette på litt klistemerker på den.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg