Babyrom makeover

Hei. Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Før jul så flyttet vi inn i vår nye leilighet. Vi har holdt på å male og style leiligheta slik at vi får den slik vi vil. Til nå har vi malt soverommet til Sebastian, Sondre og vårt. Vi har også malt yttergangen og en kontrast vegg i stua. Neste prosjekt blir å legge kontaktplast på kjøkkenet og male badet og gangen i 2 etasjen. Jeg valgte rett og slett å ta en pause her ettersom vi hadde så mye å gjøre, også må man jo slappe av og kose seg litt i jula også. Men jeg har fått god tid til å planlegge masse innlegg. Så nå er det bare å følge med fremover.

Første jeg tenkte å vise dere er babyrommet til Sondre. Han blir 1år nå på mandag så snart er han ikke baby lengre. Rommet hans er ikke helt 100% ferdig enda. Klesskapet hans skal få en liten makeover med maling og nye knotter også skal han få litt bilder og diverse på veggene. Men skal vise dere litt av hva vi har fått til foreløbig.

Jeg glemte desverre å ta bilde før vi startet å male. Kom på det underveis. Her ser dere fargen på den veggen som nå er malt i havbris. Jeg ble kjempefornøyd med fargevalget. Det er en nydelig blå farge som forandrer seg etter lyset i rommet.

Panelet var helt ubehandlet så her var det ekstremt mye jobb. Vi kjøpte klassisk hvit med grunning så vi slapp å grunne før vi startet med malingen. Men vi måtte tette alle hull før vi startet. Panel trekker til seg maling som en svamp så det ble 4 strøk på veggene og 3 på taket. Vi brukte noen dager på dette prosjektet men herlighet så fint å stort det ble!

Elephant hodet fikk han i julgave av onkelen sin. Vimpel`n er kjøpt hos Lilleprinsen.no

Synes den ballong lampa er så fiiin. Den lyser kjempebra og er både kul og søt. Denne fikk jeg sponset fra Lightup.no. Vurderer å kjøpe speil formet som ballong for å henge på rommet også. Tror det passer bedre enn det krone speilet han har nå.

Rommet er mye større enn dere ser på bildene. Men det kommer flere bilder etterhvert. Må bare få gjort ferdig klesskapet og hengt opp litt mer dataljer først.

Hva synes du? Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen tips til hva mer vi kan gjøre 😀

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg