6 ENKLE TIPS TIL HVORDAN DU STYLER VINDUSKARMEN

 

Det er mange som ikke tenker på vinduskarmen som ett inndredningsperspektiv. Ofte blir de bare stappet fulle med masse forskjellige blomsterpotter. Men hvorfor ikke gjøre den mer personlig og innrede den med ting du liker. Her får du 5 tips til hvordan du kan style vindue ditt.

 

Nivåforskjeller – Ønsker du ett mer levente utrykk så kan det være lurt å lage nivåforskjellig. Feks så kan du bruke blader eller bøker å sette en lysstake eller vase på den. Du kan også bruke ett avlangt lysfat å dekorere den.

Grupper gjenstandene – Veldig mange starter i midten av vinduet og lager det samme på begge sidene. Prøv å ikke tenk for mye på speiling men heller å gruppere tingene dine. Altså finn ut hva som passer sammen å lag en gruppe som de aller fleste kommer til å nyte synet av. Ikke tenk at alt må stå ved siden av hverandre.

Planter og buketter – Ikke pakk vinduet full av blomster og planter. Finn heller frem noen som du liker godt å miks de inn sammen med resten av dekorasjonen. Bruk feks noen avleggere av en plante du har fra før. Eller ta ett par stilker fra en av dine buketter.

Ramme – Ram inn vinduet med flotte gardiner. Velg gjerne gardiner som har samme fargetone som resten av rommet. Velour og fløyel er en stor hit for tiden. Nå som det nærmer seg sommer kan disse bli litt tunge på stua men på soverommet er det helt perfekt med velourgardiner fordi de toner ned stemningen og demper lyset.

Match – Pass på å ikke bruke for mange forskjellige farger i ett vindu. Bruk gjerne mer enn en farge men da er det viktig at de fargene passer hverandre. Hvis ikke ser det veldig rotete ut. Ønsker du ha å flere potter i vinduet så trenger de ikke å være helt like så lenge fargekodene passer hverandre.

Duftlys – Duftlys i krukker tar seg bra ut i vinduet. Har du ett vindu som det trekker litt fra så sprer duften seg også raskere i resten av rommet.

Det viktigste er vell bare at du ikke overfyller vinduet, passer på at fargene kler hverandre og du selv blir fornøyd med resultatet♥

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg