BILDEVEGG + RABATTKODE PÅ DESENIO

Reklame | Desenio.no

Når man skal kjøpe bilder til hjemmet er det lurt å tenke nøye igjennom hva du skal ha, hva som passer sammen, hvor du skal ha de og at de kler din personlighet. Det er så mye å velge i at valget er nesten helt umulig. Men tenk nøye igjennom hvilken type person du er, hva er det du liker å se på, hvilken stil har du og viktigst av alt hva er det som gir deg ro og inspirerer deg? Om du har flere venner som elsker blomster og hunder så skal ikke det være på din vegg om du feks liker sorte detaljer og ville dyr. På desenio.no har de enormt stort utvalg. Tror faktisk de aller fleste kan finne noe de liker der. Prisene er heller ingenting å klage på. Så med tanke på stil og økonomi så kan de fleste få tak i noe bra der. Det jeg liker godt med siden er at du kan lage din egen bildevegg på nettsiden deres. Du kan velge mellom flere antall og størrelser og sette i de bildene du ønsker. Da får du se hvordan veggen blir før du bestiller bildene. Sjekk det gjerne ut HER.

Min elste sønn på 8år er veldig glad i skatebord, ramper og liker ting med fart. Så da ble dette bilde helt perfekt for han. Du finner den HER

RABATTKODE  INTERIØR25 ” GIR DEG 25% PÅ NETTBUTIKKEN. SHOP HER. (Gjelder ikke rammer, collaboration og hanpicked-items). Koden varer kun i 3 dager ( 9-11oktober)

Dette bilde valgte vi fordi vi leier en plass der vi ikke får henge for mye på veggene itilegg til at jeg er veldig glad i sorte detaljer. Så da passet det bildet veldig godt her. Når vi får eget hus så kommer vi nok til å lage en bildevegg med flere bilder i. Den kan kjøpes HER

 // Produktene er sponset av desenio.no /

Disse synes jeg er både fine, morsomme og lærerike. Helt perfekt på ett kjøkken. Vin guiden finner du HER og den andre ser ut til å være utsolgt men du finner en lignende HER.

 

Hvilken bilder har du på veggen din?

7 kommentarer

Siste innlegg