HUSETS ANSIKT

Inngangspartiet er husets ansikt og utgjør en viktig del av fasaden. Har du det stylet opp litt med koselige blomster og lys så gir det gjestene en mye mer velkomst følelse. Dessuten så er det mye mer koseligere å komme hjem fra jobb eller skole selv også når du ser alt det fine du har satt sammen.

Nå har vi begynt å fått litt orden på ingangspartiet vårt. Det er begrenset på hva man får til når man bor i andre etasje med en smal inngang. Men ingenting er umulig. Eneste jeg føler “ødelegger” litt er gulvet. Hadde det vært vårt så hadde det vært beiset for lenge siden! Men det blir bedre når vi får oss hus. Da skal ingenting være ugjort. Skal bli så godt å bestemme alt selv og gjøre alt til vår smak. Jeg mangler fremdeles litt blomster og potter for å friske opp litt ekstra. Tre kassen er malt i warm blush. Den skal få litt mer dekor og blomster i seg den også. Den skandinaviske dørmatten er fåes kjøpt HER. Nå er den på kampanje så det kan være lurt å slå til nå. Typisk at ting kommer på tilbud rett etter at jeg har kjøpt en til full pris. Hehe. Har du også smalt inngangsparti og føler du aldri får det ryddig å pent? Veggpotter og evt flere smale potter kan være en fin ide. Høye smale bord og stoler som kan klappes igjen tar ikke så my plass. Så det er en god innvistering om du vil spare på plassen.

En ting er helt sikkert og det er at ytterdøra vår skal ikke stå helt inntil veggen som den gjør nå. Det er så irriterende. For det første så slamrer den rett i veggen når det blir gjennomtrekk. Og for det andre så kunne jeg tenkt meg å ha sånne store grønne busker på hver side av ytterdøra. Men det blir litt vanskelig nå. Men man får bare gjøre det beste uttav det intil videre.

Gi innlegget en tommel opp om du også synes inngangspartiet har en stor betydning på huset ♥

8 kommentarer

Siste innlegg