8 TIPS TIL NYTT KJØKKEN

Er du lei av kjøkkenet ditt og skulle ønske du kunne fornye hele kjøkkenet? Kjøkkenet er jo den plassen i huset hvor hele familien møtes til ett godt måltid, stressfulle morgener og  en plass de man kan sette seg ned å prate sammen uten forstyrrelser. Da er det jo ekstra koselig om alt er på stell og at det ser pent ut. Man trenger ikke å bytte ut hele kjøkkene for å få en fin forandring. Vent heller med ekstrem opp pussing til du har råd til det. Det er masse enkle billige grep man kan ta før man river ned alt. Her kommer noen tips til deg:

Maling, kontaktplast og tapet – Den aller største forandringen du kan gjøre er å male en vegg, alle vegger og eller selve kjøkkeninnredningen. En ting som er blitt ekstremt populært de siste årene er kontaktplast. De kan du bruke både på møbler, kjøkkeninnredning, vegg osv. På Lindasdekor.no finner du også slike for å legge på kjøkkenfliserne. Det er jo genialt om man bor i en hybel eller en leilighet med stygge fliser på kjøkkenet. Man kan jo ikke skifte fliser på noe man ikke eiier selv. Men disse er det bare å rive av når du skal flytte. Du finner også mange filmer på siden deres med tips til hvordan du gjør det for best mulig resultat.

Knotter og Håndtak – Knotter og håndtak er ett stort blikkfang på både møbler og innredning. Hvis du ikke har funnet noen du liker så kan de være en løsning å fjerne de du har å heller tette igjen å male over. Da får du en enkel, ren og fin løsning. Ebay og andre billigbutikker som feks Nille bruker også å ha en del billigere knotter og håndtak. Selv har jeg blitt helt forelska i disse brune og svarte lær håndtakene / knottene.

Ny kran – Bytt ut den gamle kranen med en ny. Selv digger jeg de som er kommet i svart, messing og kobber. Jeg synes også de som er litt lengre og tynnere hele veien er mye pener å se på enn de som er tykk nederst. De tynne er også mye enklere å rengjøre.

Grønne urter – Friske urter er pen å se på, piffer opp kjedlig mat både på smak og utsenet. Du får også en friskere duft i hele kjøkkenet.

Hyller og bilder – Bilder gjør rommet mer levende. Bruk ett bilde som passer inn i kjøkkenet samtidlig som det har en forbindelse med deg. Det kan være en morsom qoutes om mat, bilder av kaffe, barn som griser med vaffelrøra. bruk fantasien og bruk gjerne egne personlige bilder.

Kaffekrok – Drikker du eller noen i familien din mye kaffe, kakao eller te? Da kan det være koselig med en liten kaffekrok der du har kaffemaskinen, favoittkoppene og det du trenger til å lage din favoritt drikke. Bruker du sugerør og søte mini marshmallows kan du feks ha de i en fin boks.

Bokser med navn – For å få mer system og orden kan det være lurt å skaffe bokser der du skriver navnet på innholde i boksen godt synlig. Da slapper man at alle går å roter å leter i skapene. De fleste mel poser ser jo ganske like ut så det blir fort mye gris om man må snu på de hver gang man skal finne en sort. Ønsker du flere tips til ett ryddigere liv så klikk på linken.

Tekstil – Tekstilet du har på kjøkkenet har også mye og si på stemningen. Puter til stoler, gardiner, kjøkkenhåndkle osv gjør rommet mye lunere. Miks gjerne med farger men pass på at de passer hverandre. Det blir fort rotete om du blander for mye.

Ønsker deg en fin dag ♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg