SLIK FÅR DU HJEMMET DITT MER PERSONLIG

Hei. Ettersom jeg bor i selveste Nord Norge så er vi ikke så bortsjemt med sol. Men i de siste dagene har det vært ekstremt varmt. Så deilig! Her har det ikke vært nå mye sommerdager siden mai. Så når det først kommer kan vi ikke sitte inne på rompa hele dagen. Igår tok vi frem bålpanna som står på verandan så nå har vi grillet i 2 dager. I mai grillet vi nesten hver dag når det var fint vær ute. Er seriøst helt hekta på grillmat, alt smaker så mye bedre når det er laget ute. Også kjempegøy for barna å være med å se når maten lages. Det beste er jo at man kan grille nesten alt. Her går det mye i ribbe, flintstek, grillskiver, marinert kalkun og grillpølser. Må vell prøve å grille litt laks i folie en dag snart. Til tilbehør er det enten salat, potetbåter eller potetsalat. Har du prøvd å lage din egen potetsalat? Det er helt magisk iforhold til de på butikken.

Tenkte å komme med noen tips til hvordan du kan få ett mer personlig preg i hjemmet ditt. Når du har funnet stilen din og fått gjort det meste slik du ønsker det, så har du kommet ganske langt. Men ser det ut som en interiør katalog eller har du mikset det med din personlighet? Ønsker du å få den hjemme koselige følelsen når du kommer hjem fra skole eller jobb må du gjør om stilen til din. Her her noen tips til deg.

Persnolinge bilder – Nå kan du enkelt på fotosider lage kule, fine, morsomme bilder av dine nærmeste. Plexiglass er veldig stilfult og gjør bildet mer morderne. Du får også lerret i den bakrunsfargen du ønsker. Har du masse små bilder kan du jo lage en kul bildevegg fult av minner.

♥  Farger – Vet du ikke hvilken farge som er deg? Søk opp fargekart på nettet og finn en farge som gir deg ro, energi og trygghet og bruk den i hjemmet. Du trenger ikke å male hele huset i den fargen. Men du kan male den på en kontrastvegg eller bare få inn litt pynt i den fargen. Finner du ingenting i rett farge kan du kjøpe spraymaling å spraye den. Da får du din egen personlige detalje i huset.

DIY Prosjekter – Søk opp DIY prosjekter på feks printrest. Lag det du likte best. Mer personlig får du det ikke. Jeg holder på å planlegge flere DIY som jeg gleder meg til å dele med dere! Må bare vente på at det jeg har bestilt kommer.

Mix og Match – Viktigtst av alt, ikke velg alt utfra mote. Finn ut hva som passer sammen og mix det. Har du noe som betyr mye for deg som ikke passer inn? Da kan du evt endre farge på det, lime på noen diamanter eller finn en måte å gjør den om til din stil på.

Lys og planter – Er det noe som gjør hjemmet ekstra hjemmekoselig så er det store grønne planer, små blomster og lys. Det finnes tusen varianter ut der. Så finn det som du liker best. Personlig liker jeg store grønne planter som ligner palmer og peoner i vase♥

Teksil – Det har i flere år vært moderne å ikke ha gardiner, tepper, puter osv hjemme. Nå er trenden helt snudd. Tekstil er en stor trend i 2018. Endelig  får folk fokus på å ha det varmere, lunere og koseligere hjemme. Det finnes så sykt mye å velge i, så ta deg tid til å finne din favoritt. Om du ønsker å følge den store interiør trenden er det det mønster som er det store nå. Både tropiske mønster, sjakkruter, striper osv. Mikser du det rett kan det bli kjempefint. Bare prøv å ikke bland formye variert.

 

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg