HVORDAN FORNYE STUEN

Stuen er ett i rom i huset som blir brukt mye, det er her du skal koble av å være deg selv, hente energi og ha koselige familiestunder. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal innrede den på best mulig måte så alt passer sammen.

– Tenk nøye over hvilken farger som passer din personlighet, hvilken farge gir deg ro? Hold deg til en fargeskala så du får en fin helhet også slipper du at det blir rotete. Feks mørke farger, pastell farger, rosa toner. Dette gjelder både vegger, møbler og pynt

– Når du har funnet ut hva du ønsker å ha i stuen så er det lurt å samle de i grupper, slik skaper du fine soner. Mange har feks ett tv hjørne med sofa, sofabord og ett eget lite biblotek og lenestoler med kaffebord. har du alt dette helt i hverandre blir det ekstremt trangt og rotete. Når du skal lage slike soner kan du godt markere de med forskjellige farger, men pass på at alt henger sammen.

– Velg møbler ut fra størrelsen på rommet. Har du liten stue så ikke kjøp en stor sofa, da får du ikke plass til mye annet.

– Tekstil er en av årets hotteste trender. Fløyelsputer, fargerike gulvmatter, lange gardiner. Får du alt dette til å matche så blir det superlekkert i tillegg til at du får ett lunt og behagelig hjem. Gulvmatter og gardiner gjør også at rommet får en flott ramme.

– Grønne planter og speil tar seg ekstremt godt ut i en stue. Rommet ser automatisk mye større ut, pener og “friskere” !

– Kjøp lampe utfra hvilken behov du har. Har du store vinduer og liten plass trenger du kanskje ikke en stor gulvlampe. Har du laget deg en egen lesehjørne er det smart å ha godt nokk med lys. Selv har vi en stor glass vegg på den ene veggen så vi trenger ikke så alt for mye belysning. Vi fikk tak i dimmer lampe med forskjellige lysfarger som vi skrudde i taket. Den passer perfekt inn her.

Det viktigste av alt er at du tenker personlighet, både når det gjelder farger, soner, stil, detaljer osv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg