15 TIPS TIL SMART OPPEVARING

Smart oppbevaring er alfa omega for å holde det ryddig, spessielt om du bor på en liten plass. Om du føler du har så liten plass at det er umulig å ha orden i sakene eller om du har så mye ting at du ikke vet hvor du skal starte vil jeg først å frems annbefale deg å leste DETTE innlegget. Men for å untytte plassen skikkelig vil jeg komme med ett par tips til dere ♥

       / Bilde er lånt av viivilla /

– Gjem vesker, smykker, skjerf osv bak døren. Heng opp noen fine knagger , det pyner opp rommet samtidig som du får unna litt sjæsj som ofte er i bruk.

– Utnytt hjørne i gangen til en liten hylle eller en fin kommode.

– Stige med hyller er superfint på badet. Der kan du oppbavere håndklær, kremer, og div du ikke får plass til i skap og skuffer.

– Hylle til å henge over døren! Det er kjempepraktisk og fint. Selv kjøpte jeg en billig hylle på clas ohlson som jeg har over bad døra og den har så lange kroker at den trenger ikke å skrues fast. Her har vi blandt annet morgenkåpe til hele familien hengende.

– Kasser med hjul er kjempepraktisk til å rydde bort leker. Multitrend.no har supersøte kasser som lett kan rulles bort men som også er pene å ha frem.

– Vurderer du å kjøpe deg puff til soverommet eller stua kan det være smart å se etter ett med lokk. Da kan du ha magasinene dine der, så slipper du å lete etter de hver gang

– Velg multifunksjonelle møbler, altså møbler som kan brukes til flere ting på en gang. Feks seng med skrivepult

– En lang smal veggmontert hylle med skuffer er både pent samtidig som det gir masse oppbevaring

– Har du skråtak hjemme? Da er det lurt å utnytte den lave veggplassen til oppbevaring. Her kan du plassere en lav hylle eller få ett skreddersydd skap

– Innvister i fine esker eller finn frem de gamle koffertene du har arvet. Disse kan du samle masse rot i og plassere på toppen av skap eller stable flere opp på hverandre og plassere det under trappen.

– Unnytt gulvplassen på vaskerommer og skaff deg ett vegg tørkestativ som du kan dra ut når det er i bruk. Eller så går det ann å henge fast noen snorer i taket selv.

– Heng knagger på innsiden av kjøkkenskapene. Heng feks lokk til kassrollene på det skapet du har kassroller og stekpanner.

– Dere har helt sikkert sett de tomme bøkene man kan ha fjernkontroll i? Ikke bare er de pene men det er en smart måte å få bort småting som alltid ligger på bordet

– Har du en bod vil jeg annbefale deg å sette inn flest mulig hyller, bygg de oppover veggen. Her kan du ha ekstremt mye oppbevaring også har du en god oversikt på hvor alt er.

– Bruk veggen! Her kan du ha nøkkelskap, hyller opp til taket, knagger, små bokser osv. Bruk fantasien

 

Håper du likte innlegget og fikk noen ideer til oppbevaring i hjemmet ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg