HVORDAN VELGE RIKTIG FARGE

Blushing Peach som dere ser på bilde er en av de mest populære fargene for tiden, og det er ikke uten grunn. Rødbrune nyanser gir en varm og lun følelse og kan fremstå som litt rustikke. Soft skin er den lyseste fargen i ferskenfargene. Den er like fin alene og med de andre. Har du åpen løsning mellom kjøkken og stue kan du feks male kjøkkenet i Soft skin og stua i Blushing Peach eller Savanna sunset. De er helt nydelig sammen. Gleder meg så sykt mye til vi skal kjøpe oss hus. Er så lei av hvite vegger at dere aner ikke! Er blitt så glad i alle de fine, freshe, lune fargene som har kommet de siste årene. De er så mye mer personlig og gir rommene ett ekstra løft. Er du redd for at du kommer til å bli lei så er det ikke verre enn å male en ny farge. Forandring fryder.

Decopink, perfekt på stue, gang, soverom og barnerommet.

 

Savanna sunset♥ Nydelig farge som passer alle rom!

 

Heart wood er årets farge fra Nordsjø. Denne passer perfekt i kominasjon med blått. Ett tips er å ha Heart wood eller en fin blå farge på veggen og den andre i tekstiler. Kjempefint på soverommet, da kan du feks ha gardiener, sengesett og gulvmatte i den fargen du ikke har på veggen.

 

Har du ikke helt bestemt deg for hvilken kontrastvegg du ønsker i gangen eller stua? Da bør du vurdere fargen Punch. Passer også perfekt på barnerommet eller på ett møbel.

Er du usikker på hvilken nyanse som passer hjemme hos deg bør du tenke litt på hvilken farge du har på møblene og hvor mye lys du har tilgang til. Har du lite tilgang på lys bør du gå for litt varmere farger og omvent. Velg farger som passer sammen og ikke blir for ulike. Skal du feks ha fargen Punsh på en vegg passer det fint med en annen lysere fersken farge på de andre veggene. Ønsker du å male lister, vinduer, dører, tak og karmer i en hvit farge så bør du velge en hvitfarge som matcher veggfargen. Hvitfarge finnes med gule, grålige, rødlige, grønnlige toner så velg den som passer best til ditt hjem. Husk at gulv også har mye å si på hvordan veggfargene blir. Kjølige grå gulvfliser kan få en lun varm gråtone til å se gusjen ut.

Jeg fant en genial app som du kan laste ned på mobilen din for å se om fargene du ønsker passer hjemmet ditt. Appen heter Visualizer og den funker kjempe bra. Annbefaler å ta ned mest mulig fra veggen før du tar bildet, da blir bilde finest og mer nøyaktig.

Gi gjerne onnlegget en tommel opp om du likte det. Det kommer nytt innlegg om hvordan male etterhvert♥

2 kommentarer
  1. Så mange fine farger. ikke alltid like lett å vite hvilke rom som skal få hvilke farger. En ting er sikkert, og det er at det er flott at folk velger farger inn i hjemmet. Enn å ha alt svart/hvitt. Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg