SKAL DU SELGE BOLIGEN?

Skal du selge boligen din? Om du skal selge boligen din kan det være lurt å tenke økonomisk. Jo mer du sparer jo mer kan du bruke i opp-pussing, innredning, interiør ++ på din nye bolig. Style boligen din selv, du trenger ikke å leie inn andre for å gjøre dette. Med små triks så får du det til fint på egenhånd. Det er veldig mange som har spurt om tips til dette i gruppa vår på facebook. Derfor har vi nå samlet mange gode tips til dere. Håper det vil være til god hjelp, slik at dere kan selge på budsjett!

– Det veldig mange glemmer er noe av det viktigste, uteomerådet! Førsteinntrykk har mye å si i tllegg så er hagen veldig viktig. Vet mange som kjøper hus er opptatt om hvor stor hagen er, hvordan det ser ut ute. Er det god plass til blomsterbed, trampoline til barna? Om du ikke har så stor hage så er det uansett viktig å rydde. Da ser den mye større ut.

– Fiks småfeil, men ikke ta store innvesteringer, dette blir du ikke å tjene på. Ta en runde i hvert rom å skriv opp alle synlige feil, så går du igjennom de å gjør de viktigste. Er håndtaket på kjøkkenskapet løst? Skru den på plass igjen. Kjøp inn den malingen du har mest av i huset å gå over tegnestreker på veggen, flekker osv. Det er ikke så mye som skal til for at det ser pent ut.

– Fjern personlige deler og overflødig pynt. Fremmende folk som er ute etter ny bolig er ikke særlig interessert i bilder av bryllupet deres, malerier fra barna etc. Har du for mye frem vil det også se veldig rotete ut. Ha feks en vase med blomster, ett par lysstaker og en pyntegjenstand på en sjenk. De som kommer skal få muligheten til å forestille seg hvordan de selv ønsker å ha det.

– Husk jo mindre jo bedre, men ikke tomt. Det skal være minimalt av deres ting men det skal heller ikke føles ut som de står i ett forlatt hus. Ytterklær, gulvteppe, stæsj på vegger må bort. Ha gjerne ett stort fint bilde i stua.

– Alle spor av husdyr må fjernes. Det er mange som ikke tåler dyr som kan komme på visning.

– Grønne planter får huset til å se pent og friskt ut. Ha gjerne noen store grønne planter i stua. Husk at huset ikke skal ha for mye blomster. Ett par grønne planter og en bukett er nok.

– Ha gjerne levende lys men dropp duftlys.

– Ta gjerne frem kaffe med flere kopper, boller og slå på varmen om det er kaldt ute.

– Fjern dokost, tannkost og såper i dusjen.

– Ha flere store pyntegjenstander istede for mange små.

– Rydd kjøkkenbenken!! Det mange er opptatt av er om det er god plass på kjøkkenbenken. Så her er det viktig at du fjerner alle unødvendige maskiner. Sett frem en fin skål med frukt istede for en stor popcorn maskin.

– Ikke rediger bort hull på veggen i annonsen, da vil kunden føle seg lurt. Kjøp heller litt sparkel og tett alle hull og mal over.

– Bruk kjønnsnøytrale farger

Ellers er det bare å huske å ha det rent og ryddig. Vær hyggerlig og imøtekommende på den store dagen. Håper dere fikk noen ideer og at dere lykkes med salget. Gi gjerne innlegget en tommel opp om det falt i smak.

 

#Interior #bolig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg